Квартира

Сонник Квартира приснився. До чого сниться Квартира у сні бачити.

0 0

Сніти про квартиру може мати різне значення для чоловіків і жінок. Для жінки, квартира в сні може символізувати її особистий простір, а також відображати стан її емоційного та психологічного благополуччя. Якщо квартира у сні простора, охайна та комфортна, це може свідчити про стабільність та щасливі стосунки у житті жінки. Однак, якщо квартира у сні є запущеною, неохайною або пошкодженою, це може вказувати на наявність стресу, незадоволеність або невпевненість в себе.

У випадку чоловіків, сон про квартиру може мати іншу символіку. Він може відображати стан його кар'єри та фінансового благополуччя. Якщо квартира у сні простора, добре обладнана та розташована в престижному районі, це може свідчити про процвітання і успішну кар'єру. Однак, якщо квартира у сні є маленькою, занедбаною або розташована в непривабливому місці, це може вказувати на незадоволеність своїм професійним розвитком або фінансовим станом.

Необхідно також врахувати контекст сну та особисті обставини кожної людини. Сон - це індивідуальний досвід, який може мати різне значення для кожної окремої особи.

Коментарі
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Марина
Марина
18 августа 2024 08:35
Приснилося,що я заходжу в свою квартиру(дверей нема,занавішано покривалом),у квартирі чужа жінка приміряє мою куртку,я намагаюсь забрати,не віддала,вона каже,проходь,там на тебе чекають.Заходжу до кімнати,там три чужих чоловіка і одна дитина,пропонують мені присісти,я відмовилась.Чекаємо ще на одного чоловіка,який хоче відібрати у мене мою квартиру.Я дивлюсь угору,дуже висока стеля,на стінах нові шпалери,але не до верху,під новими бачу старі (свої) шпалери.Меблі не мої,чужі.В кімнаті не яскраве світло,я відчуваю тривогу,не знаю,що мені робити,я в розпачі.Обличчя чоловіків не знайомі,не добрі.Коли піднімалась на третій поверх,у під'їзді був безлад,якесь сміття,чужі люди,темно,світла не було.Біля моєї квартири також якесь сміття,шматок якогось матеріалу,я його відкинула.