9 вересня: церковне свято сьогодні, кому помолитися за дітей цього дня

9 вересня: церковне свято сьогодні, кому помолитися за дітей цього дня

0 0

9 вересня в Україні відзначається церковне свято, присвячене пам'яті святого Симеона. Святий Симеон був праведником, який, за біблійними переказами, дожив до старості й отримав обіцянку від Бога, що не помре, поки не побачить Христового спасителя.

У цей день віряни звертаються до святого Симеона з молитвами за дітей, просячи про їхнє здоров'я, благополуччя і захист від небезпек. Святий Симеон вважається заступником дітей, тому багато батьків і матерів у цей день моляться за своїх малюків, просять про їхнє щасливе майбутнє та успіхи в навчанні та житті.

Молитви можуть бути простими, від щирого серця, такими як: «Святий Симеоне, молись за мою дитину, даруй їй здоров'я, мудрість та благословення». Важливо, щоб молитва виходила з душі, і батьки вірять, що святий Симеон почує їхні прохання.

У цей день також можна відвідати церкву, запалити свічку, поставити записку з іменем дитини та покласти її на вівтар для молитви. Це буде чудовим способом підкріпити свої прохання про благословення для дітей.

Коментарі
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив